Pernille Riebeling Hansen

Pernille Riebeling Hansen

Pernille er født i 1987 og uddannet kunstner på GAIA Akademi i 2011.

Maleri og tegning er hendes kunstdiscipliner. Hendes tegninger og malerier rummer ofte mange små og til tider også finurlige detaljer. Pernille tegner også detaljerede portrætter af fiktive personer, som hun finder inspiration til i reklamer og modeblade. Portrætterne giver hun ofte et islæt af eventyr og fantasy.


”Jeg kan godt lide at tegnene mennesker. Når jeg begynder på en tegning, har jeg ikke bestemt mig for, om det skal være en mand eller en kvinde, men ofte ender jeg med at tegne kvinder. Jeg tror, det er fordi, jeg selv er en kvinde. Eller måske er det fordi, jeg ser flest kvinder i blade og magasiner”.


Pernille har deltaget i det nordiske kunstprojekt, NOA, hvor kunstnere fra Island, Finland, Sverige og Danmark arbejde sammen om at udvikle nye kreative processer, blandt andet ved en international workshop hos INUTI i Stockholm i 2016.


Pernille deltager ofte i GAIAs skoletjeneste, hvor vi formidler Outsiderkunst til skoleklasser fra nær og fjern og instruerer eleverne i kreative øvelser.