OM GAIA AKADEMI

Telefon

+45 89 15 83 30

OM GAIA AKADEMI

 

GAIA Akademi er en kunstskole for mennesker med særlige behov (§103 og 104) og en Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse (STU) for unge med særlige behov.

 

 

STU er rettet mod unge med særlige behov, som er ude af stand til at gennemføre en eksisterende uddannelse, selvom de modtager socialpædagogisk støtte. Ud over de faglige mål på GAIA Akademi arbejdes der således yderligere med at udvikle de studerendes personlige, sociale og andre faglige kompetencer, så den enkelte unge kan få en så selvstændig og aktiv deltagelse i voksenlivet som muligt.

 

På GAIA Akademi kommer du til at være sammen med ligesindede i et miljø, hvor vi sætter pris på forskellighed og mangfoldighed. Vi på GAIA Akademi gør meget ud af at finde netop dine unikke evner. Lad os i fællesskab finde disse evner, så vi kan videreudvikle dig og dine talenter.

 

“Det er vigtigt for os, at alle færdes i et miljø de kan trives og udvikles i. Derfor består personalet på GAIA Akademi af både pædagoger og kunstfagligt personale”.

 

“På GAIA er vi rigtig glade for kunst. Vi får gæster fra både ind- og udland, som gerne vil se kunst og møde kunstnerne bag.

 

Vi udstiller ofte og deltager i spændende samarbejdsprojekter f.eks. med kunstskoler fra de nordiske lande, samt en aktiv del af European Outsider Art Association”.

FØLG OS PÅ

GAIA Akademi, Lene Bredahls Gade 10 8900 Randers C